2de bericht
Blijf op de hoogte en volg Erik & Jorine
23 November 2005 | Nederland, Purmerend
Heb een rondleiding gehad op het schip met alle leraren.
Ook heb ik mijn cursus voor de off-shore behaald, we moesten ontsnappen uit een helicopter die onder water ging, was erg leuk.
Na het misverstand over het visum van mexico vlieg ik nu een weekje later (6 maart).
11 April ben ik weer thuis en heb dan 5 weken vrij!!
16 Mei ga ik weer terug voor weer een periode van 5 weken, 20 juni ben ik thuis en klaar met mijn stage.(Hopelijk ook met school:p)
Ik zal proberen om zo vaak mogelijk een reactie te geven op jullie berichtjes, en foto's op de site te zetten.
Groetjes Erik
24 November 2005 - 10:23
Steef:
hej piemel misschien vliegen we nog niet eerst die datum vastlegguh hea !! :P ma goed je heb t leuk gedaan
mzzls steefcrazy -
28 November 2005 - 15:48
Mike U:
veel plezier
!!!!!!!goeie site hoor
nou niet te trots worden
mazzl tot op school -
11 December 2005 - 13:21
Rens:
Ey, Eru
Succes he met je stage, relax man, helemaal in mexico -
11 December 2005 - 18:05
Edwin:
Hey erika,
Veel suc6 op je stage he? En maakt de mensen daar niet te gek ;) -
15 December 2005 - 12:39
Linda:
Hoi Broertje!!!
Spannend allemaal hoor! Gelukkig duurt het nog even, voordat je zo lang weggaat!
Groetjes je zussie! -
15 December 2005 - 14:16
he ik wens je alvast heel veel s6 en plezier
en ga je wel missen de eerste periode.
2e ben ik zelf ook lekkr op stage in buitenland:P
diukke kus
denise -
16 December 2005 - 05:40
Carlijn:
emieeeeeeel :D!
wat lees ik nouw?! jij ook al een waarbenjij.nu!
gaaf zeg ;)stage in mexico dus.. zit je niet eens zo ver bij mij vandaan haha!
Maar ja, veel plzier :D!
kus,
carlijnxusa.waarbenjij.nu
weetjwel ;) -
19 December 2005 - 19:04
Ans En Carel:
Hoi Erikie,
Mooie side Erik, grafisch mooi in elkaar gezet, had ook niet anders van je verwacht hé.
Wij wensen je toe dat deze stage in alle opzichten 'n succes voor je wordt.
Groetjes van C&A -
23 December 2005 - 09:52
Jeffrey:
hallo Erik ik wens je veel
suc6 en je zal me wel erg missen! veel plezier!
laterzz -
01 Februari 2006 - 17:53
Ruud:
En wie gaat er nu met mij rennen ?
Veel plezier en maak er een mooie stage van. -
26 Februari 2006 - 16:20
Debby:
erikkieeee.. wat leuk een waarbenjij.nu site :P:D we hebben ff lkkr gepartyt he gister.. hev fun op je stage :D
kusjee -
27 Februari 2006 - 18:06
Denise:
he erik je moet je site wel actueel houden he
nu denken de mensen dat je morgen weg bent
maar we moeten nog een week wachten:P
nee hoor ga je wel missen zo lang. alvast veel plezier en laat soms wat van je horen he
kussies denise -
02 Maart 2006 - 08:12
Patrick:
Hoi Erik,
2 weken maasvlakte zit er op. Diploma brandwacht is binnen en inmiddels is carnaval me ook goed bevallen...nu moet ik dan toch nog ff serieus er aan trekken om mijn theorie-examen er in te stampen voor 7 maart! September weer naar de Maasvlakte voor 2 weken en zo klimmen we verder omhoog.
Ik heb aan stefan door gegeven dat de foto's zeker geplaatst worden.
Succes in Mexico en veel plezier,
Groeten uit het Zeeuws-Vlaamse,
Patrick -
05 Maart 2006 - 15:07
Ellen:
Hey erik,
Pas je goed op mijn kleine broertje. Want jullie zitten zo ver weg dat ik dat nu niet kan doen.
Geniet er van en doe voorzichtig aan boord van de hermod.
Enne niet te bruin terug komen natuurlijk!!!
Veel liefs steef zijn kleine grote zus Ellen -
05 Maart 2006 - 15:12
Moeder Steef:
he he
wat gaan jullie toch ver weg voor een stage
dat noemen ze nu echt de wereld verkennen
wees wel voorzichig en pas goed op elkaar
en wel een beetje fit terug komen he
er is daar ook van alles te doen dus profiteer daar van
groetjes en kusjes
moeder steef -
05 Maart 2006 - 15:31
Ron & Marja:
Hoi Eric,
Goeie reis voor morgen en heeeeeellll veeeel plezier daar in mexico. We mailen. Groet Ron, Mar, Tamara en Kevin -
06 Maart 2006 - 10:21
Je Zussie!:
Hoi broertje!!!
Het is nu half 12, dus jullie zijn nu onderweg naar Schiphol, spannend he?! Ik hoop voor je dat ma niet te veel huilt en stresst, anders loop je maar even een rondje om, hahaha!
Nou doe heel voorzichtig en we mailen snel! Veel plezier! Ik zal voorzichtig doen met je autootje.
Kijk nu al uit naar het terugkomfeessie! Kan je eindelijk weer zuipen, nu vijf weken droog staan, hahaha!
Heeeel veel liefs en xxx van je zussie!!! -
08 Maart 2006 - 11:21
he lekkerding
ben je goed aangekomen
hoe is het daar met al die roemeense man wijven :P
hahhaha
laat het effe horen
dikke kus denise -
08 Maart 2006 - 18:47
Sera:
ja, ja, en dat zomaar zonder toestemming, een hele week later. Maar goed, geniet ervan en gedraag je netjes ! -
09 Maart 2006 - 19:51
Dick:
Hoi erik, wij kijken uit naar nieuwe fotoos en berichten. Hou je haaks! -
10 Maart 2006 - 06:20
To: 'Eru@hetnet.nl'
Subject: Erik
Hey daar!!
Alles goed met jullie?!?
Ik ben aan boord van de Hermod na veel gedoe.
Goede vlucht gehad naar Mexico maar wel erg lang, we kwamen 2:30 NL tijd aan in Mexico city (11/12 uur vliegen).
Eenmaal daar aangekomen gingen we naar het hotel 10 min verweg en de volgende ochtend om 3:30 mexico tijd opgestaan.
Op het vliegveld hadden we met de hele groep de vlucht gemist door een verkeerd ticked nar 2 uur konden we een andere vlucht nemen.
Onze bagage is zoek geraakt en komt vanmiddag per bood aan boord (hoop ik!).
Zijn per boot naar de hermod gegaan (6 uur varen) erg verbrand door de zon.
Heb gister 3 uur geslapen en moest meteen 12 uur werken, ben nu klaar.
Leuke collega's moet wel erg wennen maar dat komt goed.
Ik heb nacht dienst en stefan dag wel jammer.
Groetjes Erik -
10 Maart 2006 - 16:02
Ron En Marja:
he die Eric,
Eindelijk verlost van je zweetvoetjes??En je onderbroek kon je zeker netjes in een hoekje wegzetten?? Lekker hoor! Moet je eigenlijk zelf je was doen of wordt dat geregeld? Als je het zelf moet doen kan je nog wel eens leuke kleurencombinaties krijgen. Maar ja, wat maakt het uit, er zijn toch geen lekkere meiden in de buurt. Hou je figuurtje maar goed op peil in de fitess, anders schrikken we zo op Lesbos.
Groetjes Ron Marja Tamara Kevin. -
10 Maart 2006 - 17:35
2e bericht van Erik.
Hey daar, ben ik weer,
Alles goed goed met jullie?? Nog wat spannends gebeurd?
Ben nu mijn 3e wacht aan het lopen en raak al aardig gewend aan het 12 uur op 12 uur af gebeuren.
Ik heb gister mijn tas terug gekregen HOERA! Eindelijk een schone onderbroek en sokken!
Alleen mijn tas is nu wel stuk, er zit een grote scheur in de zijkant maar goed naald en draad lost het wel weer op.
Nagels knippen kan ook niet meer die was ingenomen op het vliegveld.
O ja de pot gel en cream waren ook ontploft dus het was wel en lekker zooitje.
Sjoep hoe is het met de schildpadden?
Hey Linda en barrel goeie vakantie gehad?? Mooi hotel? Veel geshopt? En hoe is het met mijn autotje??
Vandaag ben ik bezig met het onderstel van het schip de verlichting aan het controleren (lijkt wel jac. de vries!!) maar goed zo leer ik het schip een beetje te verkenen.
Ze zijn hier allemaal erg serieus en grappen begrijpen ze niet, zal wel komen omdat we uit omgv. amsterdam komen.
De hoge pieten aan boord voelen zich erg hoog en niet geroepen om iets te doen.
En trouwens ze hebben wel bier aan boord maar dan verstopt in allerlei kastjes.
Gister gefitnest moet toch een beetje om mijn 'arnold' figuur letten.
Eerdaags een internet-kaart kopen, ik denk zaterdag en dan msnen! Ben om 12:00 in de middag klaar met werken 19:00 NL tijd dus ben ik ongeveer na 20:00/21:00 NL tijd op msn, ik weet het nog niet zeker of het zaterdag wordt maar anders zondag. (3 uur internet is $20 dus ik ga niet al te lang.)
We hebben gister een beetje storm gehad dus je voelde de boot een beetje heen en weer gaan erg raar, maar je wordt er niet misselijk van.
En als jullie een mailtje willen sturen graag onderwerp: Erik S naar: elec@hermod.hmc-heerema.com
Dus Pa geen: "Thuis bericht" anders komt hij niet in de juiste mailbox.
En bedankt voor jullie mailtjes erg leuk!
Dat was het dan weer spreek jullie snel doei doei!!.
Groeten Erik. -
10 Maart 2006 - 20:55
Maximus:
eey erikje,
we zullen je missen morgen, maar ja, komt ook wel goed uit, nu is er meer bier voor mij ;)
hoe is het daar??? al haaitjes gevoerd???
spreek je snel wel
cya -
10 Maart 2006 - 21:59
Jeroen En Bibi:
Heey daar,
Alles goed? Even een berichtje van ons. Hiero gezellige regen (jullie missen dus niets). Met andere woorden NEEM ZON MEE TERUG.... Heel veel plezier daar. en we zien jullie snel..
Groetjes Jeroen en Bibi -
11 Maart 2006 - 22:22
Denise:
nou hoop dat die mail is aangekomen
heb een hele mail gestuurd
maar hoor wel wat van je als je hem heb gehad
kussies en veel plezier nog -
11 Maart 2006 - 23:30
Je Zussie En Schone Broer (barrel):
Hoi Broertje!!!
Jeetje wat een gedoe allemaal om een beetje goed aan te komen! Wel lekker dat je nachtdienst hebt, zit je niet in de hitte te werken. Ik zal je morgen een mailtje sturen, zijn net uit Londen. Was erg leuk, maar ben al een paar dagen niet lekker, dus ga lekker mijn eigenste bedje in!! Spreek je morgen!
Veel liefs Linnie -
12 Maart 2006 - 14:56
3e beriht van Erik
Hey daar ben ik weer,
Ik heb gister geprobeerd om op msn te komen ,maar dat is niet gelukt het internet ligt plat.
Dus ik denk dat ik pas maandag op internet kan, helaas!.
Op dit moment varen we, onze klus zit erop, we hebben een onderstel van een platform neergezet.
Het eten is wel redelijk, had er meer van verwacht.(wel binnen te houden hahaha)
Gister 10 KM op de band hardgelopen dus pa pas maar op!.
Ook de kapitein en andere hoge mensen die doen aan 'hardlopen'(voor ons wandelen) op het helidek ziet er erg dom uit!
Ik ga nu bijna avond eten 06:00 in de ochtend mexico tijd.
En wil iemand Denise succes wensen met haar autorij examen!!
En Jef wanneer moet je bij Brand aan de gang?
Morgen ga ik een beetje bij het zwembad liggen en mooi zonnen, moet toch een beetje bruin thuis komen.
Linda & Barrel goeie vakantie gehad??
Is het weer nog zo slecht bij jullie, hier is het 30 graden erg heet overdag. En vooral in de machine kamers. Ik ben blij dat ik in de nacht zit.
Nog wat leuks gebeurd in de straat of ergens anders??
Ik heb nu al weer zin om naar huis te gaan hahaha maar moet nog 4 weken en een paar dagen!
Speek jullie snel weer, ik ga eten
Groeten Erik
Als jullie een mailtje willen sturen doe dat dan naar: elec@hermod.hmc-heerema.com en onderwerp :Erik S -
16 Maart 2006 - 18:20
Loes:
hoi eric, hier een berichtje van je tante (ahum)
volgens mij heb je al heimwee, veel succes met je stage en tot gauw !!!!!