7de bericht - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Erik & Jorine - WaarBenJij.nu 7de bericht - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Erik & Jorine - WaarBenJij.nu

7de bericht

Blijf op de hoogte en volg Erik & Jorine

29 Maart 2006 | Mexico, Mexico-stad

Weer een berichtje van de elec op zee.

We zijn nu al een paar dagen door de storm heen, we zijn uitgeweken voor een hurricane (zware storm).
Het was wel erg raar, de boot ging erg heen en weer je werd er misselijk
Ik hoop dat de foto's goed op de site staan , dan kun je het een beetje zien.
Het is niet erg goed te zien hoe hoog de golven waren maar zeker 4 a 5 meter hoog, dat kleine bootje dat er ook op de foto staat is onze sleper die ons voort sleept naar bestemming.
Dit is een hele grote sterke sleper maar op de foto een notendopje.
Het is nu weer heel mooi, ben nu echt bruin aan het worden hahahha!
Ik heb net geld geleent bij de kapitein en kan nu mooi cola, chips en mars kopen!! (de slechte dingen, maar wel lekker!)
Mijn verslag gaat super, ben al 4 dagen achter elkaar bezig met mijn verslag en de nieuwe elektricïen helpt me uitstekend en typt ook een hoop voor me!
Er zijn een hoop nieuwe mensen aanboord, erg leuk.
Oja onze chef elec had nog een ongeluk gehad, hij was van een trappetje gedonderd.
Het zag er wel ernstig uit, maar uiteindelijk viel het toch mee.
Verder heb ik niet echt veel te melden, elke dag is hier het zelfde (slapen en weer werken).
Ja en het eten is niet echt binnen te houden of te haggelen want de bloemkool dreef in het water en de steak fikte me mond uit van de pepers, en de broodjes kan je iemand mee dood gooien!
Ik heb het voor de rest erg naar me zin hahahahha. Nu nog 13 dagen voor dat ik naar huis ga!!.

Ik spreek jullie wel weer!!!!

doei doei Erik!

(klein berichtje)
Hey daar!

De oom van stefan zit aanboord van de Thialf, helaas.
Ik heb nog wel last van de allergie wat het is hier erg stoffig op dit schip.(beter als thuis)
Een montur heeft net 3 storingen voor me gemaakt in het anker systeem.
Ik heb ze alle 3 kunnen oplossen! maar af en toe wist ik de locatie van het onderdeel niet te vinden.
We hebben een parkiet gevangen en een kooi voor het beestje gemaakt, zie de foto's!

Groetjes erik!

• 30 Maart 2006 - 15:11

Denise:

ja kom maar snel vweer naar huis kunne we snel effe afspreken

• 31 Maart 2006 - 17:52

Edwin:

Hey erik, Ik denk is effe kijken hoe het met je is dus effe alles lezen :P Nou zou zeggen hou je zelf heel en dan spreken we wel is af om bij te praten ofzo :) Suc6 man :) mzzls

• 31 Maart 2006 - 21:56

Je Zussie:

Hoi Eertje!!!
    Hoe is het met je?? Ik heb net het mailtje gekregen van pa en ma met de vogel, wel een mooie zeg! Hier alles goed, ben al zeven dagen niet meer vrij geweest, dus dat is balen, moet het weekend ook nog werken...
    Wat balen dat je zo slecht te eten hebt daar, was dus mooier afgeschilderd dan het was he?! Kom je 16 april bij mij eten, Barry heeft een late en ik heb een vroege, dus ben lekker om 15:00 thuis. Gaan we een pizzatje of lekker thais eten! Of boerenkool met kaantjes je mag kiezen hahaha!
    Ik kan je helaas niet ophalen, kan mijn dienst die dag niet ruilen, als je nou wat eerder komt, kan ik nog voor mijn dienst...
    Nou ik ga zo naar bedje, Barry moet morgen weer vroeg werken, ik ga fitnessen effe een strak buikje kweken voordat we naar Lesbos gaan, hihi.
    De groetjes en tot mails! Nog 12 dagen!!

Veel liefs je zussie

• 01 April 2006 - 08:40

De Buurtjes V Wichen:

Heeey Erik we hebben het gelezen van de storm wat een belevenis heel wat ruiger dan de schoofstraat wij proberen ons voor te stellen war 5 meter hoge golven er uit zien en we worden bij het idee al zeeziek we wencen je nog een fijne tijd toe in mexico en kom veilig weer terug groetjes de buurtjes van Wichen

• 01 April 2006 - 10:37

Wortelkoning:

He Erik , Alles goed. Nou ik denk het wel. JIJ vermaakt je wel daar Toch ! En we zien je wel weer over 12 dagen Groeten DE WORTELKONING !

• 03 April 2006 - 21:12

Ruud:

Hee Erik,
    Nog een weekje en dan ben je er weer,Jeffrey mist je wel,nu moet ik steeds met hem dollen pffff.
    Linda zal haar autotje ook wel missen als je er weer bent.
    Je moet maar even mailen wat voor een feest maaltijd je wilt want het eten was niet zo veel he ?
    Tot volgende week (ik kom je halen)
    gr. pa

• 05 April 2006 - 18:13

Perry:

Heey Erik,

Ik heb ff alles gelezen en bekijken. Het lijkt me echt een hele toffe ervaring om het allemaal mee te maken. Het gaat je goed en ik spreek en zie je zaterdag 15 April!

Groetjes Perry!