8e bericht
Blijf op de hoogte en volg Erik & Jorine
05 April 2006 | Mexico, Mexico-stad
Nog eventjes!! 6 a 7dagen, het schiet nu echt op.
Ik ben net bij een jacket geweest (onderkant van een olieplatform) die morgen gelanceerd wordt.
De golven zijn erg hoog dus we konden vandaag niet op de bak (waar de jacket op ligt), het was te gevaarlijk.
De bak is de grootste van de wereld (van Heerema natuurlijk) en is z'n 230 meter lang!
Morgen ga ik er als alles goed gaat er wel op en zullen we de jacket lanceren, erg spannend.
Stefan gaat niet mee naar de lancering,want als hij zeeziek wordt kan hij er niet af en zou het een gevaarlijk situatie geven als hij duizelig wordt.
Erg jammer maar ik had misschien ook wel op de boot willen blijven, het is wel erg heftig al die hoge golven.
Op de foto's lijkt het echt of het een meer is, maar in werkelijkheid is het wel anders.
Ik heb een paar foto's bijgevoed van het tripje. (hoop dat ze aankomen)
Op een foto sta ik een beetje belachelijk met die bril op en zo! Hahaha
De andere 2 zijn colega's, de likse is een mechanise man, en de rechtse is de nieuwe elec.
Die vervelende chef is gelukkig nu net vanboord gegaan!! Hehe eindelijk!.
Hier is het nog steeds lekker weer dus nog effe lekker bakken!!
Oja pa ik heb nog een fototje van de M.A.N. gemaakt groot he! 14700 CC (14,7 Liter) per cilinder en leveren 2,8 Mega Watt bij 3300V!!
Nou tot over een paar dagen, ik zie jullie weer snel!!
Doei groetejs Erik!!!
06 April 2006 - 18:55
Peter:
Hehe eindelijk komen jullie straks weer terug. Wil je bruine kop wel eens zien.
Leuk nieuwtje: Bootsman heeft 2 weken geleden zuur op zijn handen gehad en kan nog niet verder met zijn stage.
Maar het gaat weer goed met hem.
We spreken elkaar nog wel eens een keertje.
grtz -
06 April 2006 - 21:09
Maximus:
was leuk al je berichten te lezen :)
karin had ze trouw elk weekend uitgeprint ;)
we moeten snel maar weer een keer een biertje doen,,,
groeten van moi + je zaterdag crew -
09 April 2006 - 13:00
Edwin:
Hey Erik wel voorzichtig he met die golven. En mischien wordt die bril nog wel is een mode look :P:P Hij staat je wel goed -
09 April 2006 - 21:38
Je Zussie!:
Hoi Broertje!
Hoe is het daar?
Nog drie dagen en dan ben je alweer thuis, ben je al aan het inpakken? Hoe is het weer bij jullie? Zou maar een bondmuts meenemen, want het is hier nog steeds erg koud, wel vandaag een lekker zonnetje.
Dit weekend lekker vrij geweest, heel veel aan mijn huiswerk gedaan, moet dinsdag presenteren voor het Medisch Centrum Alkmaar, spannend dus!
Verder hebben we niet zoveel gedaan. Morgen komt ma bij me boodschappen doen in het nieuwe winkelcentrum, is erg mooi geworden.
Nou tot over drie dagen en doe voorzichtig op de terugweg he?!
Tot woensdag!
Veel liefs en xxx je zussie! -
12 April 2006 - 12:03
Denise:
he lekkr ding
zie je van de week komen vrijdag wel langs al je er bent
dikke kus