1e Nacht
Door: Erik
Blijf op de hoogte en volg Erik & Jorine
01 September 2009 | China, Shanghai
Het is een klein stapelbedje waar ik met mijn voeten overheen ga, je ligt op een plank met daar over een heel dun kussentje. Maar er is vanochtend een jongen weggegaan en die heeft een veel beter bed. Dus die is nu van mij! Gister zijn we uit eten geweest, erg lekker. Daarna gingen er een aantal nog stappen maar ik ben met een aantal teruggegaan omdat ik 2 dagen niet geslapen had. Vannacht 5 uur geslapen. Straks gaan we een rondrit maken door Shanghai en krijgen we uitleg over het openbaarvervoer zoals de metro bus taxi. Want ja hier hebben ze allang de OV-chip kaart! Ik heb een foto van het uitzicht gemaakt van onze balkon. Om even een indruk te geven hoe massaal deze stad is. De foto is geplaatst op Hyves. Voor de gene die niet weten hoe je daar terecht komt is hier de link: http://erikschurink.hyves.nl/album/43888839/China/BD-cs0_h/fotos/715427241/0/lTNw/
Kopiëren en plakken maar.
Bedank voor jullie reacties, erg leuk om allemaal te lezen.
Groetjes Erik
01 September 2009 - 04:55
Ruud:
Hee Erik,
Wat een drukke stad, je kan je nauwelijks voorstellen dat ze daar ontwikkelingshulp kunnen gebruiken. met wie slaap je op de kamer? Veel plezier daar.
gr. Pa
01 September 2009 - 09:50
Wilma:
Hoi Erikie,
Vanmorgen vroeg nog je nieuwe bericht gelezen, leuk zo voordat ik moet werken.
Blijven zo goed op de hoogte.
Hoop dat je vandaag weer een leuke dag hebt, en wat heerlijk dat je nu een beter bed hebt.
Wat een hoge gebouwen zeg!! Maar het ziet er toch wel mooi uit.
Nou nog veel plezier vandaag en tot schrijfs!!
Groetjes Moes
01 September 2009 - 09:56
Oompie Rinus:
Ni hao Erik...dus niet zo goed geslapen! Maar goed, wat 'n enorme stad is Shanghai! Auto Dacia-Sandero gekocht, proef gereden met Benny en voor héél goed bevonden. Het gaat je goed en tot de volgende berichten...oompie -
01 September 2009 - 09:59
Denise:
hoi hoi
wel een vet uitzicht zeg!!!
nou gelukkig krijg je vanacht een beter bed!
en dan maar op tijd naar bed :) kan je een beetje bijkomen...
kus denise -
01 September 2009 - 14:42
Oma En Opa:
Nu in Purmerend,natuurlijk het stadje in geweest en boodschappen gedaan.Barry met Tymen nog gezien,wat een moppie hé?Al aardig wat ingeslagen voor het huisje in Limburg.
Wij hopen op mooi weer,maar de weersverwachting is niet erg best!!Maar de spelletjes gaan ook mee, o.a. mens erger je niet !!!! Heb je lekker gegeten??We genieten van je verslag. tot hoors!
knuf van o&o -
01 September 2009 - 16:51
Terry:
ey man.
begrijp dat je het wel naar je zin heb daar :D super man. echt leuk dat je me zo een beetje op de hoogte houdt hoe de reis verloopt ! THNX man
suces verder en ik hoor het weer in je volgende verslag
greetz Terry -
02 September 2009 - 08:54
Opa:
Hoi Erikie,
Leuk dat we je zo kunnen volgen op je reis.
'n Paar keer per dag kijken we op je site of er weer iets nieuws op staat.
Ben je al wat aan het ritme van die chinezen gewend?
En dat eten, hoe bevalt dat?
Chinezen eten alles, slakken tot andere glibberige wezens.
Nou hou je taai en tot de volgende keer.
Opie -
02 September 2009 - 09:06
Lin:
Hey Broertje,
Ben nu heel druk aan het werk... Liet net even je site aan Tineke zien, we zijn allemaal wel heel trots hoor!
Hoe gaat het met je?Hopelijk wat beter geslapen? Ga je nog wat leuks doen komende week? Stappen dit weekend?
Vanmorgen heb ik Tymen naar Vonne gebracht en die haal ik vanmiddag weer op. Vanavond de tas inpakken voor vrijdag met Rummicub, scrabble en de sjoelbak mee... hihihihi Nee hoor! Wijn en bier gaat er mee! ;-)
Nou ga maar weer eens wat doen. Tot mails!
Liefs je zussie -
02 September 2009 - 12:32
Jantine:
Hoi Erik, klinkt wel goed allemaal, laat de lift het niet begeven!
Wat een massale stad, veel herrie? -
12 September 2009 - 10:44
Oompie:
Ni hao Erik
uit je berichten te lezen gaat alles naar wens! Mijn verzameling alu-kunst wordt steeds groter. Ik weet niet of je alles gezien hebt, de laatsten: M.Jackson, Rembrandt en Dahlia. Ben nu bezig met Pavarotti. Good luck and many greetings....oompie