Terug naar huis! - Reisverslag uit Ko Samui, Thailand van Erik & Jorine - WaarBenJij.nu Terug naar huis! - Reisverslag uit Ko Samui, Thailand van Erik & Jorine - WaarBenJij.nu

Terug naar huis!

Door: Erik

Blijf op de hoogte en volg Erik & Jorine

03 December 2009 | Thailand, Ko Samui

Hey iedereen!

Dat is dan de laatste dag, vandaag vertrek ik weer naar ons koude kikkerlandje. Het regent nu hier ook dus ik kan al een beetje in de stemming komen.

Gisteravond de Fullmoon party gehad voor de 2e keer, helemaal geweldig. Ik had mensen ontmoet in de taxi op weg naar de "haven" en ben met hun de hele avond op stap geweest. Het is wel veel commerciëler geworden dan vorig jaar. Je moet nu zelfs een kaartje kopen om naar de fullmoon party te gaan. Maar goed het was maar 2 euro.

Vanmiddag zal ik een taxi nemen om 3 uur en mijn vliegtuig vertrekt om 16:30 naar Bangkok. Dan om 23:55 vlieg ik weer terug naar Amsterdam en om 5:55 land ik weer op nederlandse bodem.

Nou tot vrijdag of van de week!!
Bedankt voor het lezen van alle berichten en de reacties!!!

Foto's laatste dagen en Fullmoon party: http://erikschurink.hyves.nl/album/45279101/Thailand_2009/hD9Apgx-/fotos/803038182/0/60GA/

Groetjes Erik

• 03 December 2009 - 08:29

Jip:

Wow, maf dat je nu alweer terug gaat! Nog lekker bruin geworden daar op het strand?:P

• 03 December 2009 - 08:54

Barrel:

seeyou2morrow...
    Goeie vlucht!!!

• 03 December 2009 - 13:50

Jeffrey!!:

Jeah!! mijn broertje is weer bijna thuis!! kunnen we ma weer samen rellen!!

• 03 December 2009 - 15:10

Wilma:

Nog een paar uurtjes en dan ben je weer thuis!!! jeh!!
    Goede reis en tot morgen!!!!
    De appeltaart staat al in de oven!!

Groetjes je ...... moes

• 03 December 2009 - 20:44

Zussie:

Je bent nu al onderweg, dus wanneer je dit leest ben je al thuis. Ik kan dus nu mooi schrijven dat we allemaal wel heel achterlijk vroeg op moeten, grrrrr!!! Maar gelukkig hebben we dat dan wel weer voor je over. Dus kijk straks niet op van een walletje meer want dat is allemaal voor jou!!!
    Je landt morgen ochtend nog vroeger dan verwacht, windje mee!
    Tot straks, ik ga lekker slapen...

Liefs Lin